Vinkkikampanja

Tienaa ilmainen varausjärjestelmä


TravelNet-varausjärjestelmän asiakasvinkkikampanjan avulla voit tienata itsellesi jopa ilmaisen varausjärjestelmän. Suosittelemalla TravelNet-varausjärjestelmää tienaat 100 € jokaisesta tilaukseen johtaneesta asiakasvinkistä.

Esimerkkilaskelma:

  • 1. Varausjärjestelmätilauksen vuosimaksu (Matkailuyrityksen TravelNet-varausjärjestelmä ja TravelNet-verkkokauppa) 1 005 € (+ alv 24 %)
  • 2. Tilaukseen johtaneita asiakasvinkkejä 7 kpl
  • 3. Jäljelle jäävä veloitus 305 € (+ alv 24 %)Vinkkikampanja säännöt

Kampanjan säännöt


VINKKIKAMPANJAN SÄÄNNÖT:

  • 1. Suosittele TravelNet-varausjärjestelmää toiselle matkailuyritykselle.
  • 2. Ohjeista varausjärjestelmähankinnasta kiinnostunutta matkailuyritystä tekemään tarjouspyyntö verkkosivuiltamme www.sportum.fi
  • 3. Sopimukseen johtaneista asiakkuuksista Sportum Oy hyvittää oman TravelNet-varausjärjestelmäsi seuraavasta vuosimaksusta 100 € vinkkipalkkiona.

Kampanja-aika 1.1 - 31.12.2021.

Vinkkipalkkiota 100 € ei makseta yritykselle rahana, vaan se hyvitetään yrityksen TravelNet-varausjärjestelmän seuraavan alkavan sopimuskauden vuosimaksusta. Sportum Oy todentaa asiakasvinkin asiakassuhteen syntymisen yhteydessä. Vinkkipalkkiota ei makseta takautuvasti, vaan ainoastaan kampanja-aikana syntyneistä asiakkuuksista.Tartu kampanjaan


Vinkkaa TravelNet-varausjärjestelmästä toiselle matkailuyritykselle ja ohjeista varausjärjestelmähankinnasta kiinnostunutta yritystä tekemään tarjouspyyntö meille tai ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse. Tarjouspyyntö on helppo ja nopea jättää tarjouspyyntölomakkeemme kautta ja lomake löytyy heti etusivultamme www.sportum.fi. Voit myös halutessasi jakaa tarjouspyyntölomakelinkin alta.

Jaa lomake whatsappissa
Jaa lomake facebookissa
Kopioi lomakkeen linkki

myynti[at]sportum.fi

+358-(0)14-685 050