taulutietokone-sohva

Kesäkampanja! Yhdistä varausjärjestelmä ja lämmityksen ohjaus


Tarjoamme majoitus- ja matkailuyrityksille valmiin ratkaisun lämmityksen hallintaan varaustilanteen mukaan. Yhdistämällä varausjärjestelmän OptiWatti-älyjärjestelmään lämmityksen ohjaus hoituu automatisoidusti ja vaivattomasti.

Älykäs ohjaus leikkaa ylilämmityksen ja huolehtii huonekohtaisesti optimaalisista lämpötiloista varausten mukaan. Ennakoivalla lämmityksen ohjauksella huoneita voidaan päästää viileämmiksi silloin, kun niissä ei oleskella. Järjestelmä palauttaa mukavuuslämpötilan automaattisesti toivottuun ajankohtaan. Asiakkaasi saapuvat aina miellyttävän lämpimiin tiloihin ja palaavat toistekin!

OptiWatti soveltuu nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle ja asennus tapahtuu vaivattomasti ilman remontteja. Järjestelmien yhdistäminen ja käyttöönotto tapahtuu näppärästi ottamalla meihin yhteyttä.Tartu kampanjaan


Sportum tarjoaa uusille asiakkaille -15 % alennuksen TravelNet-varausjärjestelmäkokonaisuuden käyttöönottohinnasta, kun mukana on OptiWatti-rajapinta. Lisäksi Sportum tarjoaa nykyisille asiakkailleen -15 % OptiWatti-rajapinnan käyttöönottohinnasta.

OptiWatti tarjoaa puolestaan kalenterilaajennuksesta ensimmäiset 6 kuukautta veloituksetta.

Kampanja-aika 8.6.-31.8.2020. Voit lunastaa kampanjaedun jättämällä meille yhteystietosi täältä.

Nainen_ottamassa_aurinkoa_alypuhelin


Pääkuva

Näin hyödyt varausjärjestelmän ja lämmityksen ohjauksen yhdistämisestä


5 syytä, miksi varausjärjestelmä kannattaa yhdistää lämmityksen älyohjaukseen:

  • Tyytyväisemmät asiakkaat - aina sopivat huonekohtaiset lämpötilat vuoden- ja vuorokaudenajan ja käyttötarpeen mukaan.
  • Säästöjä jopa 40 % - lämmitys menee päälle ja pois varaustilanteen mukaan, jolloin vältytään turhalta lämmitykseltä ja kuluilta.
  • Henkilökunnan työ helpottuu - työaikaa säästyy automaation avulla ja inhimilliset virheet jäävät pois, kun lämpöjen säätäminen ei ole vain muistin varassa.
  • Vaivaton etähallinta - useamman kohteen lämmitystä voidaan hallita, säätää ja seurata etänä keskitetysti. Hälytysten avulla on helppo reagoida nopeasti, jos lämpötilassa on äkillisiä muutoksia.
  • Pienempi hiilijalanjälki - kiinteistön energiatehokkuus paranee ilman, että tarvitsee tinkiä käyttömukavuudesta.Asiakkaiden kertomaa


OptiWatti_Matkailu


Ota yhteyttäHaluatko kuulla lisää? Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella ja asiantuntijamme on yhteydessä sinuun.


Voit myös ottaa yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme sähköpostilla tai puhelimitse:

myynti[at]sportum.fi

+358-(0)14-685 050

wait
Viestiä lähetetään, odotathan...
Viesti lähetetty, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!
Viestin lähetys epäonnistui, voit yrittää viestin lähettämistä uudelleen.