Kampanja

SLY:n jäsentarjoukset 2020


Yhteistyömme Suomen leirintäalueyhdistyksen kanssa on jatkunut jo useamman vuoden ajan. Tarjoamme SLY:n jäsenyrityksille alkaneen vuosikymmenen huippuedun: uudet varausjärjestelmän tilaajat saavat -20% käyttöönottohinnoista ja TravelNet-varausjärjestelmää jo käyttävät SLY:n jäsenet saavat kassapaketit -20% edullisemmin. Käyttöönottohintoihin sisältyy ensimmäisen vuoden käyttömaksut.

Tutustu tältä sivulta tarkemmin tarjoukseen sisältyviin järjestelmäkokonaisuuksiin ja paketteihin. Kampanjaa koskevat tilaukset tulee tehdä kirjallisesti 29.2.2020 mennessä ja tilauslomake löytyy tämän sivun lopusta. Aloitamme tilattujen järjestelmäpakettien toimitukset ja käyttöönotot keskitetysti maaliskuussa 2020. Alennus käyttöönottohinnoista (-20%) koskee vain tässä tarjouskampanjassa mainittuja järjestelmäkokonaisuuksia tai järjestelmäpaketteja. Voit siitä huolimatta lisätä tilaukseesi mukaan tarjolla olevia monipuolisia laajennusosioita ja rajapintoja tarpeesi mukaan.

Tiesitkö, että SLY:n jäsenetuihin kuuluu jatkuvana etuna TravelNet-varausjärjestelmän toiminto asiakkaan sisään kirjaus CKE-kortilla? Varausjärjestelmän käyttäjä voi kirjata asiakkaan järjestelmään Camping Key Europe -kortin korttinumerolla. Järjestelmä hakee automaattisesti asiakkaan tiedot CKE-tietokannasta TravelNetiin eikä niitä tarvitse siten kirjoittaa käsin. Toiminnallisuus nopeuttaa vastaanottojärjestelmän käyttöä ja se on tarjolla vain SLY:n jäsenyrityksille.Edut uusille asiakkaille

Vaihtoehto 1

Matkailuyrityksen TravelNet-varausjärjestelmä

TravelNet-kassajärjestelmä

Vaihtoehto 2

Matkailuyrityksen TravelNet-varausjärjestelmä

TravelNet-verkkokauppa

TravelNet-kassajärjestelmä

Järjestelmähankintaan sisältyy varausjärjestelmän ohjeistettu käyttöönotto ja koulutuskokonaisuus, joka toteutetaan monimuotokoulutuksena hyödyntäen ohjevideoita, kirjallista ohjemateriaalia ja yrityskohtaista ohjausta (2-4 tuntia).


Edut kassapaketeista TravelNet-varausjärjestelmää jo käyttäville SLY:n jäsenille

Perus

1 Pääkäyttäjä

Vastaanottotoiminto

Omat maksutavat

Plus

1 Pääkäyttäjä

5 Peruskäyttäjää

Maksupääteintegraatiopalvelu

Vastaanottotoiminto

Omat maksutavat

Premium

1 Pääkäyttäjä

5 Peruskäyttäjää

Maksupääteintegraatiopalvelu

Varastonhallinta

Vastaanottotoiminto

Omat maksutavat

Maksupääteintegraatiopalvelu (ei sisällä maksupäätteitä, hankittavissa erikseen Poplapayn jälleenmyyjiltä).


Muut edut

Muut edut


SLY:n jäsenille Paytrailin tarjous maaliskuuhun 2020 asti: 3 kk yhden hinnalla

Paytrailin verkkomaksupalvelu on mahdollista hankkia käyttöön kolmeksi kuukaudeksi vain 59 eurolla (normaalisti 59€/kk). Transaktiohinnat veloitetaan hinnaston mukaan: https://www.paytrail.com/hinnasto. Tarjouksen jälkeen palvelun laskutus jatkuu normaalisti palvelun normaalilla hinnalla. SLY:n jäsenille tarjous on voimassa 31.3.2020 asti kaikille TravelNet-verkkokauppa-asiakkaille, jotka ottavat Paytrailin verkkomaksupalvelun ensimmäistä kertaa käyttöön. Tilaa palvelu tästä . Tilauksesi yhteydessä lisää Lisätietoja-kenttään tieto ”SLY:n jäsentarjous kevät 2020”.


Maksupäätteet TravelNet-kassajärjestelmääsi? TravelNet-kassajärjestelmään on saatavilla maksupääteintegraatiopalvelu (Plus- ja Premium-paketeissa), joka on toteutettu Poplapayn maksupäätteisiin. Kassajärjestelmään yhdistetty maksupääte keskustelee suoraan kassajärjestelmän kanssa, jolloin maksusummat tulevat automaattisesti kassajärjestelmästä maksupäätteelle ja näin vältytään manuaaliselta summan syötöltä. Maksupääte toimittaa vastaavasti kassajärjestelmälle tiedot maksusuorituksista.services3

Tilaaminen


Alennus käyttöönottohinnoista (-20%) koskee vain tässä tarjouskampanjassa mainittuja järjestelmäkokonaisuuksia tai järjestelmäpaketteja. Hinta lasketaan voimassa olevasta hinnastosta. Toisen vuoden vuosimaksut laskutetaan normaalisti voimassa olevilla hinnoilla. Muut järjestelmiin tarjolla olevat laajennusosiot on mahdollista hankkia voimassa olevan hinnaston mukaan. Tilaukset tulee tehdä kirjallisesti 29.2.2020 mennessä. Tilattujen järjestelmäpakettien toimitus ja käyttöönotto aloitetaan maaliskuussa 2020. Tarjouksen jälkeen palvelun laskutus jatkuu normaalisti voimassa olevilla hinnoilla käyttöönottovuotta seuraavasta vuodesta eteenpäin.


Siirry tilaamaan