Varausjärjestelma_kuva

Varausjärjestelmä


TravelNet-varausjärjestelmä on kehitetty palvelemaan erityisesti matkailualan yrityksiä ja toimijoita. Järjestelmällä voit hallita majoitusta, välinevuokrausta, tilavarauksia, tuotepaketteja, tapahtumien ja risteilyiden lipunmyyntiä sekä tuotemyyntiä. Järjestelmä on täysin internet-pohjainen ja sitä käytetään verkkoselaimella suojatun internet-yhteyden kautta.


Tarjoamme kahta eri varausjärjestelmäversiota:


Molempiin järjestelmäversioihin on tarjolla laaja valikoima laajennusosioita. Niiden avulla pystyt kokoamaan järjestelmäkokonaisuuden, joka palvelee yrityksesi tarpeita mahdollisimman hyvin.


Mahdollista varausten teko myös asiakkaillesi ja hanki oma verkkokauppa! Verkkokauppatoteutus on mahdollista hankkia molempiin varausjärjestelmäversioihin. Tutustu toteuttamiimme verkkokauppoihin ja verkkokauppatoteutukseen.


Valitsemasi järjestelmäkokonaisuus vaikuttaa järjestelmän käyttöönottohintaan ja vuosittaiseen käyttömaksuun. Varausjärjestelmissämme ei ole komissiohinnoittelua eikä ylläpitämiesi tuotteiden määrää ole rajoitettu. Varausjärjestelmäversioilla ja laajennusosioilla on kiinteät käyttöönottomaksut ja osalla vuosittaiset käyttömaksut. Lue lisää ja tutustu esimerkkien avulla eri järjestelmäkokonaisuuksiin sekä niiden hinnoitteluun.Myynnintyokalut_kuva

Myynnin työkalut


Myynnin työkalut nopeuttavat ja helpottavat yrityksesi myyntiorganisaation työskentelyä. Niiden avulla myyntihenkilöstösi voi keskittyä vain myynnin tekemiseen. Ne mahdollistavat myynnin tekemisen missä vain ja millä päätelaitteella tahansa. Lisäksi ne keskustelevat suoraan TravelNet-varausjärjestelmäsi kanssa, jolloin voit olla varma tuotetietojen yhtenevyydestä sekä myynnin reaaliaikaisuudesta. Myynnintyökalut ovat hankittavissa molempiin varausjärjestelmäversioihin.

TravelNet-kassa TravelNet-kassa erinomainen myyntityökalu varausjärjestelmäsi tuoteluettelon tuotteiden myyntiin. Kassan toimintoihin kuuluu normaalin kassamyynnin lisäksi varauksen laskulle myynti ja suoraan laskulle myynti.

TravelNet-lippukioski on myyntityökalu varausjärjestelmän tapahtuma- ja risteilytyyppisten tuotteiden lipunmyyntiin. Lipunmyynnin yhteydessä voit myydä asiakkaillesi monipuolisesti lisäpalveluita, sillä lisäpalveluvalikon muodostaa varausjärjestelmäsi tuoteluettelo. Myynnin päätteeksi voit lähettää kuitin ja liput suoraan asiakkaasi sähköpostiin.Myynninrajapinnat_kuva

Kanavat ja rajapinnat


Laajenna tuotteidesi näkyvyyttä ja mahdollista tehokkaampi myynti rajapintojen avulla. Tarjolla olevat rajapinnat ulkoisiin myyntikanaviin ja majoitushakuihin:

Myynnin ja majoitushaun rajapintojen ohella tarjolla on useita erilaisia taloushallinnon rajapintoja. Katso tarjolla olevat rajapinnat.Laajennusosiot_kuva

Muut laajennusosiot ja lisätoiminnot


TravelNet-varausjärjestelmän perustoimintojen laajentaminen on helppoa ja nopeaa tarjolla olevien lisätoimintojen avulla:

 • Tehtävien hallinta
 • Sopimushintojen hallinta
 • Tekstiviestipalvelu
 • Tarjoushintojen hallinta
 • Ennakko- ja jälkimarkkinointityökalu


Voit hankkia organisaatiosi tukitoimintojen käyttöön työkaluja palvelemaan paremmin sidosryhmiesi tarpeita. Saatavilla ovat seuraavat työkalut:

 • Paytrail-maksulinkki
 • Mobiililippu sekä mobiililipun luku ja tarkistus
 • Huoltajaliittymä
 • Omistajaliittymä
 • Laivaliittymä
 • Login-online

Tutustu saatavilla oleviin lisätoimintojen ja laajennusosioihin.